5 интересни факта за вибраторите

Вибратори - 5 интересни факта

 

Знаете, че модерният свят, на който сме в плен, позволява на всеки да живее живота си така, както сметне за редно. Днес почти не съществува жена, която никога до сега да не се е възползвала от функционалностите на една от най-предпочитаните секс играчки, а именно вибраторът.

 

Това изделия съумява да прикове погледите на мъже и жени право към себе си и да се превърне в част от забавленията между двама души.

 

Днес ще ви разкажем малко повече за възможностите на секс аксесоара. Ще се посветим на това да споделим с вас за 5- те интересни факта за вибратори, които е добре да знаете.

 

Вибратори и скритите истини за тях

 

  1. Знаете ли, че първите вибратори се появяват с цел да спомогнат за преодоляване на стрес, напрежение и тревожност. С този аксесоар е доказано, че немалко на брой жени са се излекували от хистерия. В началото на 20 век всеки е имал достъп до вибраторите.
  2. Семейните жени използват по-често тази секс играчка, отколкото необвързаните дами. За някой може и да звучи странно, но това са самите факти. Ние обаче няма как да гарантираме, тъй като не всяка жена е склонна да говори за интимния си живот.
  3. Вибраторите не служат единствено за мастурбация. Преди време хората са били на мнение, че тези секс играчки са създадени единствено за мастурбиране. Днес обаче става ясно, че те имат и редица други приложения, от които да се възползваме.

 

Ако искате да разнообразите играта с партньора си, съвсем спокойно можете да включите това творение в действие. Със сигурност ще останете изненадани от положителното му въздействие върху двамата.

  1. Чували ли сте, че е възможно вибраторът да направи вагината ви по-безчувствена. Много хора, след като прочетат това, започват да мислят как ще захвърлят своята играчка и никога повече няма да припарят към нея. Тук е моментът да вмъкнем, че ако всичко бъде в рамките на нормалното, няма за какво да се тревожите.
  2. Материалът, от който е направена секс играчката, е фундамент, с който всеки да се съобрази. Ако репите тепърва да си набавите едно такова творение, добре би бил ода се информирате за различните модели, които се предлагат на пазара.

 

Тези от силикон са едни от най-предпочитаните, тъй като се почистват сравнително бързо и с тях е много по-малка вероятността да се натъкнете на вагинални инфекции.

 

Сега е моментът да споделим за Sexo.bg, от където имате възможност да си набавите наистина качествен вибратор и то на страхотна цена!





{START_COUNTER}