Въпрос до всички мама правили ин-витро

  • 18 032
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 306
Някъде ми се мярна из форума, че ин-витрото в Солун излизало около 2500 евро със лекарствата и целия престой там. Така ли е? Ами нали на всяко момиче, стимулацията е различна. Пак такава ли е цената или на всеки е различно. Меченце би ли разказала как беше при теб и защо се насочи към Солун. Аз не успях да се класирам за здравна каса, защото преустановиха приема за 2007 год. И като така и така ще плащам се чудя дали да не се насоча към Солун. А иначе там някой говори ли български и как контактувахте?

# 16
  • Мнения: 431
Здравей, djini_selena!
Цената на инвитрото в Солун е 2550евро което включва самата процедура и лекарствата. Те ще ти бъдат определени след като се изготви подходящия за теб портокол. Стимулацията и прегледите повреме на стимулацията бяха в Пловдив, защото ние сме от Габрово и там ни беше по-близо, но също така те работят и с някой доктори от София. Немога да ти отговоря защо сенасочих към Солун, ако щеш наречи го усещане Simple Smile. Само , че ние спахме в Сандански-много евтино и много хубаво и удобно, само на 20тина км от границата.
Координатора за България се казва Албена-страхотна е, ще ти обесни всичко каквото те интересува.Ако желаеш мога да ти дам нейни координати.
Успех Hug

# 17
  • София
  • Мнения: 7 242
На мен ми върнаха 4 /6 извадени, четири оплодени/, захвана се едничко. Пък тайничко се надявах да съм близнашка мама.
Успех Grinning
Но крайната дума относно върнатия брой ембриончета има док.

И ако искаш по-реални отговори, питай и в Проблемното. Има много мами на които са върнали по много и нито едно или само едно са се захванали. Иначе от отговорите тук ще останеш с впечетление, че мн. често броят на трансферираните е равен /или почти равен/ на броя на захваналите се, а мн. рядко е така.

# 18
При мен аспирираха 21 яйцеклетки. При трансфера върнаха 3, а от тях се инплантираха 2. Сега съм в 4м. Дано всичко да е наред до края.

Общи условия

Активация на акаунт